Festival Foodballerka do 15. srpnja na "Štrosu" u Zagrebu

fodbalerka

 

Glazbeni program Foodballerke  na Strossmayerovom trgu u Zagrebu do 15. srpnja obuhvatit će osam koncerata grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i Songkillersa. Nastupiće i  DJ'i Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

Na Strossmayerovom trgu  street food ponudu organizirali su zagrebački ugostitelji. Pripremljen je i poseban dječji kutak s kreativnim radionicama, “napuhancima” a tu je  i bungee jumping. Pjesnik Matko piše pjesme na pisaćem stroju a rganiziraju se i nogometni kviz i večer poezije. Terrible Creations osmišljava zabavne igre a prijave se primaju na  FB-u.  Pripremljeni su i Freeze Corner by  gol. hr i Buddy Benchu Radiio 1. Organizator je osigurao i veliki ekran i Grill Zonu za gledanje utakmica hrvatske reprezentacije.

The Garden Brewery pripremio je posebno pivo za Foodballerku – World Cup Lager   no i bogatu craft  piva .

Posjetitelji mogu potražiti Pedicabov i Segwayev prijevoz a organiziran je i  Samsung Summer Garden, gdje se može kreirati vlastiti virtualni AR emotikon s novim Galaxy S9+ pametnim telefonom, snimiti neki otkačeni pokret na super usporen način te upoznati novi QLED TV koji nudi novo iskustvo gledanja.Što se tiće hrane hrane  Time  priprema  razne varijante piletine i povrća, Wurst bar nudi  kobasice, The Garden Bar&Kitchen osim craft piva sprema BBQ krilca, pop-corn chicken i čips od batata. Kitchen&Grill Plac uz svoje šarene burgere donosi i krumpiriće u bojama, BarBaQ nudi delicije iz smokera - svinjska rebrica, goveđa rebra i prsa, Haustor Haus će ponuditi talijanske delicije Focaccie, Pommes Frites - raznorazne varijante hrskutavih krumpirića, a 50 A Burger&Champagne Bar dolazi s kombinacijama od 0.5 i 1 kg pilećih krilaca za ekipu uz umak od plavog sira i hitom Orange Batidom. El Toro ističe Beef Quesadilla, Good Food donosi 3 veličine “Ronalda” - izravno iz njihovog ručno izrađenog smokera uz  salate i burgere. Rougemarin dovodi i svog mlađeg brata, Bagel&Lobster bar, s  bagel pecivima i sendvičima, a OLI house  ima specijalitet “chicketin”.

Cocktail bar by Rakijarnica/Mangosta ugostio jeputopisca i koktel majstora Tomislava Perka, koji priprema  koktele i voćne salate, Gost&Ona najavljuje Mohito i družinu uz Maradonu i Pelea, GINgle bells priprema  gin kombinacije, Jamnica cocktail bar posebno je osmislio  koktele kao što je Wine Cooler - rashlađivanje na max. Pop-up bar GuMMenYak “koktelizirat” će  koktele koje će začiniti letećim medvjedićima u dječjoj varijanti.Milky je sprema palačinke raznih okusa, Time  predstavlja ljetnu fritulu s jagodama i semifredde, a tu su i Good Food deserti u teglicama.Radno vrijeme Foodballerke je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 , petkom od 12 do 01, subotom od 11 do 01 i nedjeljom od 11 do 23  sati. Ulaz na Festival je besplatan.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.