Četvrta Romantična noć u najromantičnijoj destinaciji Europe, Nin,18. kolovoza

romantična noć

-Mudra osoba je jednom rekla: "Uspomena na tebe izgradila je moje misli, koje su me potakle na djela. Tako si, iako udaljena postala moja sudbina." Svaki čovjek pamti dobre uspomene bolje nego loše. Zato je važno takve uspomene stvarati kako bi nam dale snagu za one teže trenutke. Magični Nin mjesto je za stvaranje takvih uspomena. Pozivamo vas da u starogradskoj jezgri najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada stvorite nezaboravne uspomene. Dođite nam 18. kolovoza u Nin gdje vas u 20,30 sati u organizaciji Turističke zajednice grada Nina očekuje najromantičnije događanje na Jadranu, naša četvrta po redu Romantična noć u Najromantičnijoj destinaciji Europe – napominju organizatori i domaćini iz TZ  Grada Nina.

 Četvrta Romantična noć u najromantičnijoj destinaciji Europe – Ninu, održat će se u povijesnoj jezgri Nina koji je i dobitnik službenog logotipa Najromantičnije destinacije Europe (European best romantic Destinations).U okviru ovogodišnje manifestacije posjetitelje očekuju zanimljivi romantični doživljaji, te se pozivaju da: kupovinom ruže kod vile (kostimirana prodavačica ruža) iznenade svoju voljenu osobu i osvoje nagradu jer svaka ruža je dobitna ili da ostave svoje uspomene i impresije na zidu uspomena (memory wall-u) kod Donjih gradskih vrata. Kao i svake godine bit će tu i klupe ljubilice te „kissing points“, koji će privući parove, a TZ kao organizator ih poziva da mu šalju svoje fotografije od kojih će najbolje biti nagrađene romantičnom večerom na pješčanoj plaži. Turiste će na ulicama pozdravljati likovi   iz bogate ninske povijesti. Na Višeslavovom trgu moći će se zaplesati uz živu glazbu na koncertu, a u 22 sata predviđen je vatromet.

-Otvorite svoje srce i zajedno ostavimo trag generacijama koje dolaze jer netko je rekao: "Ljudi se mijenjaju ali uspomene zauvijek ostaju" poručuju organizatori.I uistinu ako ljetujete na Mediteranu, trebali biste posjetiti Nin. Ovaj drevni grad dobitnik je nagrade EDEN- Europska destinacija izvrsnosti i titule European best romantic destinations. Nin će vas sigurno ostaviti bez daha, a ako odlučite posjetiti ovu romantičnu destinaciju za vrijeme Romantične noći zagarantiran vam je čaroban doživljaj i naravno nezaboravne uspomene.

Dođite i na zidu uspomena podijelite svoje najljepše životne trenutke: fotografije, crteže, poruke…Poljubite svoju voljenu osobu na označenim "kiss points" prođite ispod ljuboluka, otkrijte novi romantični most, zaplešite na romantičnom koncertu ili uživajte u živoj glazbi na više mjesta u gradu.Uhvatite mjesto na romantičnoj "klupi ljubilici" ispod neba osvjetljenog spektakularnim vatrometom i opustite se u ugodnoj vožnji ninskim drvenim brodom te pustite svoje lampione u zrak šaljući vaše misli i sjećanja na nezaboravnu večer provedenu u Ninu.

Potražite likove iz ninske povijesti na starogradskim ulicama i fotografirajte se. Iznenadite svoju voljenu osobu ružom naše čarobne vile, te osvojite vrijedne nagrade jer svaka je ruža dobitna.Nadahnuti ljepotom prirode, dugoviječnim gradom čija povijest traje već 3000 godina i neiscrpnom romantikom možda upravo u Ninu odlučite donijeti najvažniju odluku u životu.Prije dvije godine jedan je mladić odlučio zaprositi odabranicu svog srca na prekrasan nezaboravan način, na Kraljičinoj plaži u Ninu za vrijeme Festivala romantike.Njegovo je djelo potaknulo mnoge mlade na dolazak u Nin u sve većem broju, te više zaruka u najromantičnijem gradu Europe.Zato otvorite srce i stvorite uspomene koje će jednog dana oblikovati vaša dijela, jer vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju – poručuje i Marija Dejanović, direktorica TZ  Grada Nina i glavna ninska ambasadorica turizma.

 

-

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.