Na 14. Dane vjenčanja varaždinskog restorana "Fontana" Crnković dobrodošli ste još sutra, 11. studenoga

dani vjenčanja

Još sutra u nedjelju 11. studenoga, možete pogledati 14. po redu Dane vjenčanja u  Restoranu „Fontana“ Crnković. U vremenu od 10 do 19 sati uz besplatan ulaz Restoran „Fontana“ Crnković želi srdačnu dobrodošlicu  budućim mladencima i njihovim gostima i prijateljima uz bogatu  ponudu jela i slastica te mogućnost degustacije. A prema riječima Ružice Crnković vlasnice restorana ove godine posjetitelje će dočekati mnoštvo noviteta iz ponude počevši od vjenčanica, svečanih haljina, ali i novih okusa jela, torti, kolača, do još inovativnijih ukrasa za sale i stolove i novih uzbudljivih sadržaja koje im nude fotografi, zlatari, vlasnici oldtimera, kreatori svjetla, kitničari i cvjećari  koji će se svatko na svoj način potruditi da im njihov najsvečaniji dan u životu učine nezaboravnim.

Uz ovogodišnje Dane vjenčanja restoran „Fontana“ je prezentirao 20 različito prigodno ukrašenih stolova sa stoljnacima i nadstolnjacima te salvetama usklađenim s cvjetnim aranžmanima najboljih cvjećarnica.

- Ove godine u trendu su prirodni materijali u kombinaciji s čipkom i satenom, a hit je juta u kombinaciji sa čipkom koja daje profinjenost i eleganciju, napominje Ružica te dodaje.Imamo i nekoliko novih torti, najnovije su izvana ukrašene srebrnim i bisernim perlicama ili imaju izgled mramorne torte, a na degustacijama nudimo devet okusa torti, te šest novih glavnih jela.

Također bogatstvo ponude je i na izložbenom stolu gdje je prezentirano više od 40 jela, počevši od glavnih jela, priloga i raznih deserata poput štrukla, međimurske gibanice i slično, te hladni bife gdje su razni gelantini i hladne delicije s umacima.U Sali s tortama i kolačima prezentiran je slatki stol s mufinima, minjonima, macronsima...

Što se tiče rezervacija u restoranu još ima nešto slobodnih termina za 2019. godinu, ali već se rezerviraju i termini za svadbe za 2020., tako da oni koji žele neki baš određeni datum u 2020. godini moraju doći rezervirati termin što prije.Naši iznimno kreativni kuhari ove su godine osmislili desetak novih jela za svadbe, a imamo  i desetak novih vrsta kolača i pet okusa novih torti. Moramo se pohvaliti  i da je naš chef  Ivan Tomas dobitnik kristalne kuhače na kuharskom kupu u organizaciji Hrvatskog kuharskog saveza, a 20. studenoga sa šest drugih kuhara iz naše županije sudjeluje na svjetskom kuharskom natjecanju u Luksemburg, rekla nam je Ružica Crnković. Na Danima vjenčanja predstavljene su i moderne frizure za mladenke i gošće te bogat izbor nakita s naglaskom na vjenčano prstenje.Tu su već po tradiciji i fotografi i snimatelji, rasvjeta, limuzine i oldtimeri, te šarolika ponuda pozivnica i zahvalnica, bendovi za vjenčanja i  tečajevi plesa u organizaciji  plesnih  studija.

Zakup restorana Fontane za vjenčanja i druge svečanosti

Restoran „Fontana“ specijalizirani je restoran za održavanje svadbenih svečanosti ali i svečanosti za sve ostale prigode. U tri sale, koje se mogu urediti prema željama i odabiru mladenaca mogu se održati svadbe ili druge svečanosti za 80 do 450 osoba.Mladenci i drugi gosti mogu birati između okruglih ili četvrtastih stolova te desetak boja stolnjaka, nadstolnjaka, salveta i ostalih ukrasa, a taj se izbor posebno ne naplaćuje.

Ogroman izbor slastica i meni-a u restoranu, ali i catering

Kad je riječ o svadbenom meniju restoran „Fontana“ je i tu vrlo kreativan te nudi više od 80 vrhunski pripremljenih jela za svadbe pa mladenci po želji i mogućnostima sami kreiraju svoj svadbeni meni.  Moguće su i narudžbe cateringa s raznim toplo-hladnim delicijama. Poseban ponos je Slastičarnica  restorana „Fontana“ Crnković koja priprema više od 90 vrsta pravih domaćih kolača i torti bez ikakvih umjetnih dodataka uz mogućnost narudžbi za sve prigode i dostavu u druge ugostiteljske objekte uz svu potrebnu dokumentaciiju. 

Rezervacija termina za svadbe i božićno novogodišnje domjenke

Tijekom Dana vjenčanja restoran „Fontana“ nudi posebne popuste za rezervaciju termina za svadbene svečanosti. S obzirom na više  sala, slobodnih  termina  za  2019. još ima na raspolaganju, a primaju se i rezervacije za svadbe  za 2020. godinu. Restoran „FONTANA“  organizira i završne  svečanosti za kraj godine uz bogatu ponudu  menija i dobru zabavu do jutarnjih sati.

Radno vrijeme voditeljice restorana Josipe Crnković:
Ponedjeljak, srijeda i četvrtak: 08-15 sati
Utorak i petak: 12-19 sati.
Vrijeme sastanka možete dogovoriti na broj 091/1351-081

 

.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.