Dežurstvo Stožera Civilne zaštite i tijekom Uskrsnih blagdana, e-propusnice do daljnjega po starom

avar

Stožer Civilne zaštite Grada Varaždina imat će organizirana dežurstva tijekom Uskrsnih blagdana od 11. – 13. travnja za obavljanje zadaća provođenja odluka o zaštiti od širenja zaraze virusom COVID-19 te za izdavanje propusnica. Prema naputku nacionalnog stožera Civilne zaštite propusnice će se izdavati građanima isključivo iz neophodnih i opravdanih razloga putem nacionalnog sustava e-građani   https://epropusnice.gov.hr/  . Građani mogu slati hitne  upite u vezi propusnica na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a u dane blagdana u vremenu od 10 – 12 sati  građani mogu dobiti informacije na dežurnim brojevima telefona  402-513 i 402-500.  U cilju sprječavanja okupljanja građana, a time i rizika za širenje virusa COVID-19 svi ostali zahtjevi rješavat će se nakon Uskrsa.

Stožer Civilne zaštite Grada Varaždina u očekivanju odluke nacionalnog stožera CZ-a Republike Hrvatske kojom će se potvrditi sporazum stožera  gradova Varaždin, Novi Marof i Varaždinske toplice te četrnaest općina o kretanju građana bez propusnica na tom području, i dalje će nastaviti izdavanje propusnica po dosadašnjem načinu.

Građani koji iz opravdanih, neophodnih razloga moraju napustiti mjesto prebivališta ili boravišta propusnicu trebaju zatražiti putem nacionalnog online servisa e-Propusnice https://epropusnice.gov.hr/  ili se u krajnjoj potrebi obratiti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U dane blagdana od 10 – 12 sati organizirana su također i dežurstva uz telefone 402-513 i 402-500.

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.