Huaweijeva P40 serija donosi jedinstveni dizajn

Huaweijeva P40 serija donosi jedinstveni dizajn

Huawei je nedavno predstavio najnovije uređaje svoje P40 serije pametnih telefona – P40, P40 Pro i P40 Pro+, a nešto ranije predstavljen je i vrhunski uređaj srednjeg segmenta P40 lite. Huaweijeva P serija pametnih telefona oduvijek spaja najbolje od umjetnosti i tehnologije, a flagship uređaji P40 serije najbolji su odraz napretka koji je kompanija postigla na tom području.

Dizajn serije Huawei P40 zasnovan je na konceptu Art of Motion, a inspiriran je umjetnošću fluidnosti. P40 utjelovljuje jedinstvenu ljepotu prirodne esencije, pretvarajući ovaj prirodni oblik u moderni dizajn koji je integriran s prirodom, poputCentraHeydar Aliyev koji je dizajnirala Zaha Hadid.

Huawei kontinuirano inovira i na području tehnologije prikaza na pametnim telefonima, tražeći idealno rješenje za zaslon bez obruba. Koristeći inovativnu tehnologiju prikaza, novi Quad-curve Overflow zaslon blago je zakrivljen od sredine prema svim stranama telefona za razliku od lanjskog modela koji je zakrivljen prema bočnim bridovima uređaja. Na taj se način dobiva dojam površinske napetosti i zaslona bez granica, a iskustvo gledanja sadržaja na njemu još je impresivnije.

Redizajnirani zaobljeni uglovi rezultiraju jedinstvenim izgledom koji se spaja sa zaslonom zakrivljenim prema svim stranama. Pametni telefoni Huaweijeve P40 serije postižu ravnotežu između oštrih i blagih rubova, osiguravajući optimalnu učinkovitost i pravilan prikaz svog sadržaja na zaslonu.

Kamera je još jedan od elemenata koji se ističu kod ovog pametnog telefona, a P serija oduvijek se odlikovala vrhunskim mobilnim kamerama. Huawei P40 serija opremljena je nadograđenim sustavom kamera koja se temelji na naprednim postavkama i velikom senzoru. P40 serija na stražnjoj strani uređaja koristi isti raspored elementa, a do izražaja dolazi pravokutnik zaobljenih uglova u koji je smješten napredan sustav kamera.

Cilj P40 serije je postati simbol elegancije i personalizirani pomoćnik korisnika kojeg će se pokazivati s ponosom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.