Meetyour mentor: BAT-ovi senior menadžeri mentoriraju hrvatske studente

Meetyour mentor: BAT-ovi senior menadžeri mentoriraju hrvatske studente

 

Globalna multinacionalna kompanija BAT, koja posluje u Hrvatskoj, pokrenula je ove godine na hrvatskim fakultetima ekonomskog usmjerenja mentorski program za studente “MeetYour Mentor”. Studenti će kroz program dobiti priliku povezati se s jednim od senior menadžera BAT-a, koji će s njima podijeliti svoje profesionalno iskustvo te im pomoći u razvoju njihovih karijera.

Program se odvija kroz četiri tematska online sastanka, u kojima studenti kroz razgovor i u opuštenoj atmosferi dobivaju vrijedna saznanja i iskustvo iz prve ruke. Zadnji sastanak je simulacija razgovora za posao -  to je situacija s kojom će se svi susresti, a istovremeno je prilika za stjecanje iskustva prezentiranja vlastitih kompetencija. Nakon sastanaka, studenti od mentora dobivaju detaljnu povratnu informaciju o dojmu kojeg su mentori stekli tijekom simulacije razgovora za posao, o njihovim jakim stranima i potencijalnim područjima za unapređenje - kao i preporuke za buduće profesionalno usmjerenje.

"Cilj našeg programaje studentima pružiti podršku u potencijalnim dilemama vezanima uz karijerno usmjerenje i prvi razgovor za posao. Ovo je jedinstvena prilika da studenti započnu s razvojem kompetencija potrebnih za zapošljavanje i  buduću karijeru, učeći uz vrhunske menadžere", rekla je Sanja Šijanec, voditeljica ljudskih resursa BAT-a za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Svi studenti ekonomskog usmjerenja pozvani su da motivacijsko pismo pošalju do 7. lipnja na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

BAT je globalna kompanija prepoznata po visokim standardima upravljanja ljudskim potencijalima. BAT je dvije godine zaredom proglašen najboljim globalnim poslodavcem (Global Top Employer), a to priznanje je za 2019. godinu dobilo svega 14 globalnih kompanija. U ovoj regiji, kompanije u sustavu BAT grupe, TDR u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, drugu su godinu zaredom dobitnici regionalnog certifikata Poslodavac Partner. Riječ je o prestižnom certifikatu koji se dodjeljuje kompanijama s izvrsnim praksama upravljanja ljudskim resursima i visokim standardima kvalitete, a dodjeljuje ga konzultantska kuća SELECTIO.

 

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.