Predsjednik Milanović razgovarao s polaznicima Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih i europskih poslova

Predsjednik Milanović razgovarao s polaznicima Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih i europskih poslova

Polaznici XXI. jednogodišnjeg stručnog diplomatskog studija Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske posjetili su Ured predsjednika Republike. Posjet je organiziran u sklopu programa diplomatske edukacije i usavršavanja koja se provode u formi predavanja, radionica i studijskih posjeta ustanovama od interesa za službu vanjskih poslova u zemlji i inozemstvu.

Predsjednik Milanović s polaznicima Diplomatske akademije razgovarao je o pozicioniranju Republike Hrvatske u aktualnim međunarodnim odnosima i hrvatskoj vanjskoj politici. U sklopu posjeta, polaznici Diplomatske akademije obišli su Ured Predsjednika Republike.

Uz polaznike Diplomatske akademije u Uredu Predsjednika bili su voditeljica Službe za diplomatsko usavršavanje Jasmina Kovačević Čavlović, voditelj Jednogodišnjeg stručnog diplomatskog studija Ivan Mijić i službenik u Diplomatskog akademiji Tomislav Šimec.

Uz predsjednika Milanovića bili su pročelnik Kabineta Predsjednika Bartol Šimunić i savjetnik Predsjednika za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.