Dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Varaždinskoj županiji, prvom dozom cijepljeno 52,3% odraslog stanovništva

Dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Varaždinskoj županiji, prvom dozom cijepljeno 52,3% odraslog stanovništva

U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 150 osoba osobe od kojih je dvoje pozitivno na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je četvero osoba s težom kliničkom slikom.

S datumom 22. srpnja, gledajući odraslo stanovništvo, prvom je dozom cijepljeno 52,3 posto stanovništva, a s cijepljenjem je završilo 43 posto odraslog stanovništava.

Utrošeno je 71.952 prve doze, 58.717 druge doze, a ukupno je na području Županije utrošeno 130.669 doza cjepiva u odnosu na odraslo stanovništvo.

Danas od 8 do 18 sati cijepljenje u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu bit će samo za naručene građane drugom dozom Pfizera, koji su prvom dozom cijepljeni 11. lipnja.

Raspored cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za idući tjedan:

  • Srijeda, 28. srpnja od 8 do 14 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu  cijepi se prvom dozom Pfizera, te mogu doći svi koji se žele cijepiti po prvi puta bez najave i narudžbi
  • Četvrtak, 29. srpnja od 8 do 18 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu na redu je cijepljenje isključivo drugom dozom AstraZenece za osobe cijepljenje 6. svibnja
  • U subotu, 31. srpnja u sportskoj gradskoj novoj dvorani u Ludbregu na redu je cijepljenje za sve zainteresirane građane prvom dozom Pfizera te drugom dozom AstraZenece za one prvi puta cijepljene 8. svibnja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.