Velika akcija USKOK-a: Uhićenja u Istri zbog nezakonite legalizacije

ILUSTRACIJA

Akcija policije i USKOK-a u Istri - u tijeku su uhićenja više osoba zbog nezakonite legalizacije građevinskih objekata u Vodnjanu, Banjolama i Fažani. Radi se o 12 osoba, neslužbeno doznaje HRT.  U akciji sudjeluje više od 40 policijskih službenika. 

 

12 privedenih u Vodnjanu, Banjolama i Fažani

11:57

U tijeku su uhićenja više osoba, a kako neslužbeno doznaje HRT radi se o njih 12. U akciji policije i USKOK-a sudjeluje više od 40 policijskih službenika, a riječ je o uhićenjima i privođenjima zbog nezakonite legalizacije građevinskih objekata u Vodnjanu, Banjolama i Fažani.

 

Priopćenje USKOK-a: Uhićenja više osoba

11:22

Danas tijekom dana u Istri se odvija akcija USKOKA u kojoj je uhićeno više osoba. Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PU istarska u koordinaciji s USKOK-om.

Navedene radnje se provode na području Istarske županije i odnose se na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. U ovom trenutku može se potvrditi da su navedena kaznena djela vezana uz legalizaciju građevinskih objekata.

U realizaciji ovog složenog kriminalističkog istraživanja sudjeluje više od 40 policijskih službenika te se pretrage provode na više lokacija Trenutno se pod nadzorom policije nalazi više osoba te su u tijeku pretrage poslovnih i privatnih prostora.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

 

IZVOR: HRT

POVEZNICA: https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/akcija-policije-i-uskok-a-u-istri-uhicenja-zbog-bespravne-gradnje-10923632

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.