Coca-Cola se oglasila o slučaju trovanja u Rijeci

Coca-Cola se oglasila o slučaju trovanja u Rijeci

Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml.Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj navodi Coca-Cola koja se oglasila o slučaju trovanja u Rijeci, napinje da je to izolirani slučaj piše N1, dok društvenim mrežama stižu alarmantni napisi o navodnom korištenju kiseline u pranju staklene ambalaže.

Društvenim mrežama proširile su se poruke u kojima se upozoravaju građani da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend jer uzrokuju spržene jednjake i želuce. U KBC-u Rijeka su potvrdili jedan slučaj trovanja. U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije potvrdili su da im danas na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode. Bočice s pićem uzete su u riječkim kafićima. Podsjetimo, nakon što su se društvenim mrežama proširili natpisi o navodnom trovanju u kafićima, iz policijske uprave primorsko-goranske potvrdili su da su 4. studenoga zaprimili dojavu da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke te je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja odgovarajuće liječničke pomoći.

O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo, kao i nadležni Državni inspektorat radi poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti.

U KBC-u Rijeka su potvrdili jedan slučaj trovanja. U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije potvrdili su da im danas na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.