Osnovana humanitarna udruga Assist #onerace Varaždin

Osnovana humanitarna udruga Assist #onerace Varaždin

Proteklog je tjedna s radom započela humanitarna udruga Assist #onerace Varaždin. Prve akcije s ciljem pomaganja potrebitima, krenule su tijekom vrhunca COVID-19 krize, odnosno karantene, a djelovanje se planira nastaviti dalje, te proširiti na različite skupine ugroženih.

Kako na Facebook stranici Udruge piše: “Udruga djeluje bez ikakvih razlika i diskriminacije, a cilj je pomoći najugroženijima: bolesnoj i napuštenoj djeci, najmlađima i mladima s izazovima u odrastanju, žrtvama bilo kakvog nasilja (žene, djeca, muškarci), samohranim majkama, starijima i nemoćnima, oboljelima od rijetkih (ili čestih), te teških (ili lakih) bolesti, osobama slabijeg imovinskog stanja, zatvorenicima (na odsluženju i onima koji se prilagođavaju povratku u društvo), ovisnicima, žrtvama otmica i bijelog ropstva, te raznih drugih oblika tlačenja ili iskorištavanja.”

-U nadolazećem razdoblju, prikupljamo sredstva za mladića, Ivana Kišića, koji je čitav život vezan za invalidska kolica zbog cerebralne paralize. Nekoliko ciklusa neurorehabilitacije, uz klasične oblike terapije, za sada su donijele evidentne pomake, a Ivan je u jednoj fazi uspio stati na noge. Kako bismo prijatelju omogucili terapije koje vidljivo pomazu, potrebno je izdvajati 7.500,00 HRK tjedno. Radi se o robotskoj neurorehabilitaciji i klasicnoj fizikalnoj terapiji (5 dana u tjednu, 5x dnevno), a preporuca se 12 tjednih ciklusa. Ovom mladom intelektualcu mozete pomoci uplatom na racun Udruge, s opisom placanja: “za Ivana”.-

 

PODACI ZA UPLATU:

Assist #onerace Varaždin / Zagrebacka banka d.d.

IBAN: HR5323600001102874575

Opis plaćanja: Za Ivana

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.