Radovi u Gojancu pred samim završetkom, počeli radovi u Črncu

Radovi u Gojancu pred samim završetkom, počeli radovi u Črncu

U slijedeća tri dana u Gojancu će biti završeni svi radovi na uređenju prometnica, odnosno cesta i ulica obuhvaćenih aglomeracijom kao i dodatni radovi na uređenju izvan projekta aglomeracije. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok u pratnji direktora Varkoma Željka Bunića u ponedjeljak je obišao radove te je razgovarao s mještanima koji su strpljivo čekali završetak tih opsežnih radova na komunalnoj infrastrukturi tog gradskog naselja. Uz radove u sklopu aglomeracije, izvan tih radova izvode se i dodatni radovi uređenja cesta, ulica i javnih površina pogotovo u centru Gojanca oko igrališta koji su financirani iz proračunskih sredstava.

Također, u Gojancu su potpuno komunalno uređene i asfaltirane Gajeva ulica te Ulica Tina Ujevića, a vodovod i kanalizacija dovedeni su do prostorija Nogometnog kluba Plitvica. Ambiciozni i brižni predsjednik Mjesnog odbora Berislav Bračko gradonačelniku je predstavio projekt kompletnog uređenja igrališta i parka u centru Gojanca kojim će prema njegovim riječima uređenje Gojanca biti zaokruženo a stanovnicima tog naselja biti pruženi normalni, i još bolji uvjeti života.

Gradonačelnik Čehok je u pratnji direktora Varkoma Bunića provjerio kako se odvijaju i radovi u Črncu. U ulicama obuhvaćenih aglomeracijom u ponedjeljak su radnici teškim strojevima postavljali grubi sloj asfalta. Uskoro će se asfaltirati i finim slojem te će biti postavljena nova prometna signalizacija pa će mještani tog naselja konačno moći normalno prolaziti svojim uređenim naseljem.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.