dm ima virtualnu žensku utrku 2021.

dm ima virtualnu žensku utrku 2021.

Epidemiološka situacija ne omogućuje nam fizičko druženje i trčanje te će se iz tog razloga, po prvi puta, dm ženska utrka održati u virtualnom obliku!

Sama utrka odvija se od 14. do 20.6., a prijave na utrku mogu se izvršiti do 6.6. Trčati se može gdje god i kad god sudionica želi, a rezultate trčanja potrebno je podijeliti na način da se jednostavno screenshota zapis trčanja putem mobilnog uređaja i dostavi na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svaki pretrčani kilometar čini razliku – naime, za svaki pretrčani kilometar dm će donirati 10,00 kn za obnovu odjela pedijatrije Opće bolnice 'Ivo Pedišić' u Sisku.

Više informacija o samoj utrci, prijavama, poklon-paketu, načinu preuzimanja poklon-paketa, pripremama za dm žensku utrku, odabiru 5 ili 10 km za trčanje kao i sve ostale informacije dostupno je na linku:

dm ženska utrka | dm Hrvatska

Bili bismo vam veoma zahvalni ako biste ove informacije mogli podijeliti s vašim kolegicama u tvrtki te se, ekipno ili pojedinačno pridružiti dm ženskoj utrci 2021. godine! Neki poslovni partneri odlučili su podmiriti trošak kotizacije za svoje djelatnike te se u navedenom slučaju može izdati R1 račun.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.