U ovogodišnjem ljetnom redu letenja Croatia Airlines osigurao 1,766.000 sjedala i povezivanje s 21 međunarodnim odredištem

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja Croatia Airlines osigurao 1,766.000 sjedala i povezivanje s 21 međunarodnim odredištem

 U ovogodišnjem ljetnom redu letenja (ožujak – listopad 2022.) zrakoplovi Croatia Airlinesa u domaćem redovitom prometu izravno povezuju Osijek sa Splitom i Dubrovnikom: letovi u Split su planirani petkom, a od 15. lipnja na liniji Osijek – Dubrovnik leti se srijedom (umjesto četvrtkom) u početku svibnja uvedena je cjelogodišnja međunarodna linija Osijek – München na kojoj se leti ponedjeljkom i petkom. 

Povezivanje Hrvatske

Croatia Airlines nastavlja osiguravati zračnu povezanost hrvatskih gradova i regija svojim letovima u domaćem redovitom prometu u sklopu kojeg su planirani letovi između 7 hrvatskih zračnih luka (Zagreb, Split, Dubrovnik, Osijek, Zadar, Pula i Brač).

Ljetni red letenja 2022. 

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja Croatia Airlines širi mrežu međunarodnih odredišta, obnavlja dio međunarodnih linija na kojima se nije letjelo tijekom epidemiološke krize te intenziviranje letova na postojećim linijama u međunarodnom i domaćem prometu. Planirano je povezivanje Hrvatske s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 europske zračne luke, a zrakoplovi Croatia Airlinesa pritom će letjeti na 41 međunarodnoj liniji.

U tom razdoblju planiramo obaviti više od 16.000 letova i ponuditi oko 1,766.000 sjedala, čime će nacionalni avioprijevoznik i ove godine pridonijeti kvaliteti hrvatskog turističkog proizvoda te unapređenju prometne infrastrukture Republike Hrvatske.  

Zračnu luku Split planira se povezati s ukupno 18 europskih odredišta, iz Zagreba su planirani redoviti međunarodni letovi u 15 europskih odredišta, Dubrovnik tijekom sezone izravno povezujemo sa 6 europskih odredišta, a ponovno se uvodi i sezonska linija Rijeka – München.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.