Svjetska prvakinja i ugovorna pričuvnica HV Lena Stojković u posjetu MORH-u

Svjetska prvakinja i ugovorna pričuvnica HV Lena Stojković u posjetu MORH-u

Svjetsku prvakinju u taekwondou i ugovornu pričuvnicu Hrvatske vojske Lenu Stojković u utorak 13. prosinca 2022. godine u Ministarstvu obrane u Zagrebu primio je ministar obrane Mario Banožić sa suradnicima. Osvajačica zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou u Meksiku Lena Stojković s pripadnicima Hrvatske vojske i kadetima demonstrirala je poteze iz taekwondoa. Ministar Banožić čestitao je Leni Stojković na iznimnim postignućima, obranjenom europskom i osvojenom svjetskom zlatu u taekwondou.

„Želim čestitati na Vašim uspjesima, pogledavši vaš sportski put, brojne medalje koje ste osvajali ranijih godina vidim da je i ovaj uspjeh bio zagarantiran. Hvala što ste dio Hrvatske vojske, to je velika čast. Vaši uspjesi promocija su Hrvatske i Hrvatske vojske u svijetu,“ rekao je Banožić naglasivši kako je uvjeren da će Lena nastaviti svoj zlatni niz i kako će njezine pobjede biti primjer i dokaz kako pripadnici Hrvatske vojske uvijek pomiču granice.

Lena Stojković zahvalila se na podršci koju joj pruža Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska. „Ova je za mene bila izazovna godina. Uložila sam veliki trud i potpuno se posvetila treninzima. Trud i rad su se na kraju itekako isplatili. Ostvaren je jedan od mojih snova, a to je zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u seniorskoj kategoriji do 46 kilograma“, rekla je Lena.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj čestitao je Leni na postignutim vrhunskim rezultatima te kazao kako su Lenini odlični rezultati poticaj našim vojnikinjama i vojnicima da nikada ne treba odustati u ostvarenju svog cilja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.