Raspisan javni poziv na prijavu filmova za programe 67. Pulskog filmskog festivala

Raspisan javni poziv na prijavu filmova za programe 67. Pulskog filmskog festivala

Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 67. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 18. do 26. srpnja 2020. Javni poziv otvoren je od 11. svibnja do 1. lipnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraza virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju a sama realizacija programa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta. 

Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1.  lipnja za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta te dugometražne dokumentarne filmove.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 67. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku.

Prijavnice i opširnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.