Ovogodišnje "Ljeto u Varaždinu" počinje 11. lipnja, a završava sa Špancirfestom, 30. kolovoza.

ljeto

Ovogodišnje Ljeto u Varaždinu okupilo je veliki broj partnera: od Koncertnog ureda Varaždin Gradskog muzeja Varaždin, Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, HNK u Varaždinu, Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Gradskih bazena Varaždin, P4 - Centra za mlade, agencije PR Lady, Show Concept, varaždinskih galerija i muzeja, udruga i drugih. Svi su oni zajedno osmislili i organizirali zanimljiv sadržaj s 50ak različitih programa, na nekoliko lokacija u gradu, u razdoblju od 11. lipnja do 17. kolovoza.
Kao i svake godine, organizatori su se potrudili osmisliti program za svakoga ponešto. Koncerti, predstave, stand up-ovi, kino na otvorenom, izložbe, radionice, odbojka, samo su dio sadržaja koji će se tijekom dva mjeseca održavati na nekoj od lokacija povijesne gradske jezgre i šire.

 

.


Festivalski program započinje s otvorenjem izložbe Žarke Krpan u sklopu programa Hladoweena u organizaciji P4 - Centra za mlade 15. lipnja. Dvorište palače Sermage otvara predstava Cezar u organizaciji HNK Varaždin i Gllugl-a. Ljetne večeri petkom i subotom možete provesti uz glazbu i stand up na Trgu Miljenka Stančića, a nemojte propustiti ni druženje na trećem izdanju varaždinskog Biergartena u Šetalištu V. Jagića od 18. do 28. lipnja. Dugo toplo ljeto će završiti s najpoznatijim festivalom, 22. Špancirfestom koji će biti održan od 21. do 30. kolovoza.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.