Dođite na Festival pijeska, 16. i 17. kolovoza - feštu od sabuna na pješčanim plažama kraljevskog Nina

festival pijeska

Festival pijeska – čarolija koja nastaje i nestaje održati će se usprkos pandemiji koronavirusa, no biti će to ipak na drugačiji način uz sve mjere opreza. Festival je organiziran za goste grada Nina i kupače koji redovno posjećuju ninske plaže.Festival se održava na svim ninskim plažama: Kraljičina plaža, plaža Ždrijac, Prodorica, Bilotinjak i plaže Kampa Zaton. Fešta od sabuna će započeti 16.kolovoza u 7 sati i traje dva dana do 17.kolovoza do 19 sati poslijepodne.Pozivaju se svi zainteresirani gosti grada Nina koji  u sebi osjećaju dašak kreativnosti da posjete ninske plaže i upuste se u kreiranje zanimljivih skulptura od kvalitetnog ninskog pijeska.Zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa Festival će se održati na malo drugačiji način što će posebno

mlađe generacije smatrati vrlo zanimljivim.Prijave su online na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem messengera facebook stranice Visit Nin.Kod prijave je važno dostaviti lokaciju plaže i opis dijela plaže npr. lokacija: Ždrijac, mikrolokacija:uz Jarugu, lokacija: Kraljičina plaža, mikrolokacija: ulaz 3 kod Caffe bara Demos – Ninske Vodice, itd.Uz dostavu fotografija obvezno na e-mail navesti: ime i prezime, adresu i državu, mobitel i e-mail.Dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. fotografiju pozicije plaže, skulpturu na početku  i završnu fotografiju rada.Ocjenjivanje će se održati virtualno i pobjednici će biti objavljeni na Facebook stranici Visit Nin i medijima koji prate aktivnosti Turistička zajednica grada Nina. Ova zabavna i umjetnička manifestacija već 6. godinu za redom privlakči kreativce na kraljevskim plažama romantične EDEN destinacije – kraljevskog Nina, pružajući dobru zabavu i opuštanje na kraljevskim ninskim plažama.

Ninske pješčane plaže su duge i mogu primiti veliki broj kupača i graditelja skulptura od pijeska,ali valja biti na oprezu zbog ove situacije. Stoga držite distancu, čuvajte zdravlje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.