CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia ove godine u drugačijem izdanju

CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia ove godine u drugačijem izdanju

CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia po prvi put bit će održan u nešto drugačijem izdanju, a sukladno epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj. S obzirom da svake godine festival uživo gledaju čak i deseci tisuća posjetitelja, kako se ne bi ugrozila njihova sigurnost, kao i sigurnost svih izvođača, tehničke ekipe i ostalih ljudi iz organizacije, CMC televizija kao organizator i Grad Vodice kao glavni partner odlučili su da ove godine festival neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina.

Već 12 godina najveći festival domaće glazbe u regiji organizira se zbog velikog broja publike i obožavatelja domaće glazbe, a kako upravo publika ne bi do kraja ostala zakinuta ovogodišnje izdanje bit će upriličeno putem televizijskih ekrana na CMC televiziji u subotu, 5. rujna u 20 sati. S javljanjima iz Vodica i studija CMC televizije u Zagrebu predstavit će se svi izvođači CMC festivala sa svojim pjesmama. Dio ovogodišnjeg festivala su: Aleksandra Radović, Alen Nižetić, Almas Smajlović, Ammara Mistrić, Antonija Šola, Cecilija, Colonia, Davor Borno,  Dino Petrić,  Domenica, Dražen Zečić, Edi Šegota & Mislav Biočina, Ines Erbus, Ivan Zak feat. Fya Philly & L'Titude, Ivana Kovač, Jasmin Stavros,  Jure Lubina,  Koktelsi, Lille, Luka Basi, Ljubavnici, Magazin, Maya Sar,  Mejaši, Meri Andraković, Mia, Mile Perkov, Mladen Grdović feat. Nina Donelli, Neda Ukraden, Nika Zorjan, Opća Opasnost, Petar Dragojević,  Sandro Bastiančić & Nikolina Tomljanović, Tarapana Band, The Frajle & Mia, Tri mušketira,  Trio gušt, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec, Vlado Janevski, Werner, Zlatko Pejaković, Željko Bebek i Željko Krušlin & Latino.

Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji  najbolja je i najsigurnija opcija u zdravstveno dosta nesigurno vrijeme, a organizatori su uvjereni kako će sljedeće godine 13. izdanje CMC festivala biti upriličeno u svojem najboljem obliku uz desetke tisuća posjetitelja, veliki broj izvođača, sjajne koncerte i najbolje partyje. Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim upitima oko festivala što samo pokazuje kako je CMC festival jedna od najpoželjnijih glazbenih destinacija na Jadranu svakoga ljeta. U nadi da ćemo se dogodine u Vodicama svi zajedno okupiti i proslaviti 13 godina festivala, još jednom vas pozivamo da nam se priključite u posebnom izdanju ovogodišnjeg festivala, u subotu 5. rujna na CMC televiziji od 20 sati.  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.