Završnica Špancirfesta uz nastupe hrvatskih zvijezda, Gibonnia i Josipe te Psihomodo Popa

Završnica Špancirfesta uz nastupe hrvatskih zvijezda, Gibonnia i Josipe te Psihomodo Popa

Završni je vikend ovogodišnjega Špancirfesta u Varaždinu i kraj festivala koji je izvođačima i posjetiteljima donio mnoštvo uzbudljivih događanja koja su pobudila razdraganost i sjajne emocije. Petak je donio veliki koncert Hladnog piva i premijeru izvrsne plesne predstave projekta People Power Partnership.

Program i atmosfera na ulicama Špancirfesta opravdale su sve velike najave. Cijelog je dana Varaždin bio pun posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske, a uzbuđenje se prelilo na večer. Hladno pivo je održalo veliki koncert, a i dvorište P4 Centra za mlade i nezavisnu kulturu, gdje su sviralli DRAM i Svemirko bilo je puno.
Mladi plesači iz Italije i Hrvatske, okupljeni kroz EU projekt People Power partnership, premijerno su izveli plesnu predstavu koju su stvorili tijekom Špancirfesta. 

Posljednja festivalska subota, kako i priliči samoj završnici Špancirfesta donijela je još bogatiji program. Ulice, trgovi i parkovi Varaždina cijelog su dana biti prepuni nastupa uličnih performera, glazbenika, radionica, igraonica, koncerata.
Večernji koncertni program je ove subote bio obojan u riječke boje. Na PAN pozornici kod Starog grada svirao riječki bend sa svjetskom adresom Jonathan, a na vili Bedeković nastupio je miljenik Špancirfesta Damir Urban i njegova četvrorka.

Danas je na programu veliko finale - uz Josipu Lsac, Gibonija i Pihomodo pop te obilje drugih programa.

https://www.spancirfest.com/program/https://www.spancirfest.com/program/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.