Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli predstavit će pjesme s prvijenca na velikoj pozornici CMC 200 Slavonija festa

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli predstavit će pjesme s prvijenca na velikoj pozornici CMC 200 Slavonija festa

 

Vinko Ćemeraš svoju je glazbenu karijeru počeo graditi u bendovima Slučajan susret i Anarhiv, a glazbom se bavi u svim njezinim segmentima, od skladanja i pisanja, do aranžiranja i izvođenja.

Nakon ranijeg djelovanja u spomenutim sastavima, odlučio se fokusirati na autorstvo, a rezultat napornog rada i predanosti je okupljanje novog benda Talvi Tuuli, s kojim je 2020. godine počeo raditi na prvom studijskom albumu, a krajem iste godine je i objavljen.

Album „Na putu“ donosi 10 pjesama kao što su „Samo da si tu“, „Izgubiti neću dah“,„Dan po dan“ i „Dobro je“, a odlično je prihvaćen od publike i kritike. Na ovogodišnjoj dodijeli glazbenih nagrada Porin, album je nagrađen u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“.

Album prvijenac publici su u lipnju uživo predstavili u zagrebačkoj Tvornici kulture, a nastavljaju ga promovirati singlovima kao što je aktualni „Izgubiti neću dah“. CMC 200 Slavonija fest vide kao priliku da pjesme s albuma predstave široj publici, stoga nas u Slavonskom Brodu očekuje još jedanfantastičan nastup.

Foto: Mare Milin

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.