U Slavonski Brod po drugi puta dolazi i šibenski BluVinil

U Slavonski Brod po drugi puta dolazi i šibenski BluVinil

Naši sljedeći izvođači u Slavoniju stižu iz Šibenika, rodnog grada brojnih glazbenih velikana. Proboj na domaćoj glazbenoj sceni ostvarili su objavom singla „Apaši“,s istoimenog prvog studijskog albuma, koji postaje njihova prva pjesma na HR TOP 40 listi najemitiranijih hitova.

Oni su BluVinil, bend koji je na pozornicu CMC 200 Slavonija festa prvi puta stao 2019. godine kao predgrupa Hladnom pivu. To iskustvo pamte kao iznimno bitnu stavku na svojem glazbenom putu, jer su dobili priliku svirati pred velikom festivalskom publikom, te nastupiti rame uz rame s istaknutim imenima domaće glazbene scene. „Jako se veselimo zbog toga što smo prije par godina nastupali na CMC Festivalu u Slavonskom Brodu i gostoprimstvo je bilo fantastično, a publika jako, jako prijazna i puna dobrodošlice. Veselimo se vratit tamo ponovo“, zaključio je vokal Matej Nakić koji je ovako najavio nastup. 

Ove godine na festival se vraćaju puno iskusniji, a posebno se vesele druženju sa slavonskom publikom, koju su posljednji puta posjetili na 4. CMC 200 Slavonija festu. S aktualnim singlom „Heroji“ najavljuju novi studijski album, a na festivalskom nastupu obećali su izvesti svoje najpoznatije singlove.

Foto: Sanja Lydia Kulušić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.