CMC 200 Party na Poloju oduševio slavonsku publiku

CMC 200 Party na Poloju oduševio slavonsku publiku

Koncertima Džentlmena, Tarapana banda, Učiteljica, Magazina i Lidije Bačić Lille sinoć je službeno otvoren glazbeni dio petog CMC 200 Slavonija festa. Da je pandemija učinila svoje i ostavila publiku željnu koncerata i provoda, jasno se vidjelo sinoć na Poloju jer se okupila publika svih generacije kako bi osjetila malo festivalskog šušura i poslušati jake snage zabavne glazbe u akciji. Ni nešto niže temperature nisu spriječile od dolaska mnogobrojnu publiku koja se došla zabaviti i naplesati.
 

Ovogodišnji dodatak CMC 200 Slavonija festu, CMC 200 Party, otvorili su Džentlmeni koji su dočekani ovacijama Brodske publike. Velika festivalska pozornica spremno je dočekala večer zabavne glazbe na kojoj su nastupili neki od najpoznatijih „zabavnjaka“ na sceni. Kako to uvijek biva kad su CMC festivali u pitanju, najave izvođača i zagrijavanje publike, pobrinuli su se voditelji CMC TV-a, Edina Pršić i Dalibor Petko.
 

Nakon nastupa Džentlmena i uvoda u party večer, atmosferu su zagrijali Tarapana band i izvedbama najpoznatijih hitova motivirali publiku da se opusti i zapleše. Posljednju pjesmu na nastupu, "Promil šanse za spas", izveli su zajedno s Učiteljicama koje su nakon toga preuzele pozornicu. Na hitove poput "Luda kuća" i "Samo je Sava znala da sam prava" koje su popularne Učiteljice izvele pred Brodskom publikom rijetko tko je mogao ne zaplesati. 
 

Nakon što je publika već dobro zagrijala glasnice, na pozornici je Učiteljice zamijenila grupa Magazin koji su presjekom svih najvećih hitova oduševili sve prisutne. Andrea Šušnjara je svojom pozitivnom energijom animirala i ljubitelje starog, a i novog Magazina, što se itekako moglo vidjeti i po reakcijama publike. Za kraj CMC 200 partyja na pozornicu se popela Lidija Bačić Lille i okrunila cijeli događaj izvedbama svojih najboljih pjesama. 
 

U niskom smo startu za drugu večer festival slijedi rock spektakl. Zebas, Komuna, One Possible Option, Fluentes, BluVinil, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli te Lili Gee dat će najbolje od sebe, a već sjajnu glazbenu večer dodatno će začiniti headlineri: Urban&4, Atomsko sklonište i Opća Opasnost.

Foto: Samir Cerić Kovačević

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.