Crikvenica spremna za Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“, u subotu, 23. srpnja, u centru grada

Crikvenica spremna za Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“, u subotu, 23. srpnja, u centru grada

Svima na znanje – zastori su dignuti, najveselija pozornica na Kvarneru je opet Crikvenica i spremna je za Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“, koji će se održati u subotu, 23. srpnja, u centru grada. 
Festival je to čiji izvođači uveseljavaju goste i građane na nekoliko gradskih lokacija koje će oživjeti s akrobatikom koja graniči s nadnaravnim sposobnostima te zabavljačima koji istovremeno nasmijavaju i šokiraju.
Otvaranje manifestacije počinje predstavom za djecu na Trgu Stjepana Radića u večernjim satima. Vjerujemo da će vas oduševiti i hodajući performans na štulama, kao i cirkuski show klaunova Kestena i Papaje. Svoje umijeće će predstaviti i Emilio the Balancer iz Venezuele, publici poznat po nastupu u polufinalu „Supertalenta“. Glavni crikvenički trg će gorjeti, kako metaforički, tako i doslovno, a zapalit će ga vatreni performans „Las Calaveras“. Robert Mareković će se pobrinuti da nam svima prenese dašak Las Vegasa tijekom svojeg „Las Vegas showa“, glazbeno-scenske poslastice na koju nećete ostati ravnodušni.
Kontakt između izvođača i gostiju očituje se u direktnom doticaju, animaciji i zabavi samih gledatelja, ali i u sudjelovanju gledatelja u programima izvođača. Stoga se nemojte začuditi ako vas u šetnji gradom zagrli maskota mačka u čizmama, živi kip iznenadno povuče za kosu ili ako postanete sudionik neke zanimljive izvedbe.
Osim što će vas tijekom festivala na nekoliko lokacija u gradu zabavljati izvođači, na Trgu Stjepana Radića će se održavati radionice i Art sajam nakita od prirodnih materijala, u trajanju od 19:00 do 24:00 sata.
 
Jedan od najboljih životnih „začina“ je smijeh, a njega zasigurno neće nedostajati u Crikvenici na našoj najveselijoj i najšarenijoj manifestaciji za koju nikad ne možete biti ni premladi ni prestari. Rezervirajte 23. srpnja za posjet našem i vašem gradu, gradu u kojem nikad niste usamljeni!
 Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., ŽLU Crikvenica
 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.