Počela online prodaja ulaznica za 74. Dubrovačke ljetne igre

Počela online prodaja ulaznica za 74. Dubrovačke ljetne igre

Ulaznice za brojne programe 74. Dubrovačkih ljetnih igara dostupne su online putem mrežnih stranica festivala www.dubrovnik-festival.hr te servisa www.ulaznice.hr i to uz sedmodnevni early bird popust od 10% te dodatnih 10% uz plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticama.

Početak internetske prodaje u znaku je iznimnih glazbenih programa s međunarodnim zvijezdama pa su već dostupne ulaznice za recitale pijanista Andrása Schiffa, violončelista Nicolasa Altstaedta, bas-baritona Marka Mimice, kao i koncert pijanista Maxima Emelyanycheva s violinistom Aylenom Pritchinom u atriju Kneževa dvora, ali i razne druge programe, primjerice za nastup jedne od najpopularnijih pjevačica fado glazbe, slavne Marize na taraci tvrđave Revelin.

U prodaji su i ulaznice za dva od ukupno četiri premijerna dramska naslova – Shakespeareovu komediju Na tri kralja ili kako hoćete koju će, u koprodukciji Dubrovačkih ljetnih igara i ZKM-a, postaviti poljski kazališni redatelj Grzegorz Jarzyna na tvrđavi Lovrjenac, te monodramu Maske u kojoj glumac i redatelj Dražen Šivak oživljava tradiciju commedie dell'arte. Već su dostupne i ulaznice za reprizne dramske naslove.

Novost u programu popusta je early bird ponuda koja vrijedi sedam dana od početka prodaje, zaključno s ponedjeljkom, 20. veljače. Ponovno će biti dostupan i poseban popust za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije koji će uz predočenje osobne iskaznice pri kupnji na blagajni u Festivalskoj palači moći ostvariti popust od 30% te dodatnih 10% pri plaćanju Mastercard i Maestro karticama. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te telefonski na broj (020) 326 123.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.