S motom „koji teče i spaja“, Dunav Art Festival nikad atraktivniji:Silente i Krajcar na zatvaranju u Iloku

dunavart

Silente i Krajcar zatvaraju Dunav Art Festival u Iloku, koje na ovogodišnji festival u Ilok dovode TZ Dubrovačko-neretvanske županije i TZ Istarske županije. S motom „koji teče i spaja“, Dunav Art Festival nikad atraktivniji, pa je tako najavljen i sjajan završetak Dunav Art Festivala u Iloku! U prekrasnom atriju dvorca Odescalchi s kojeg puca pogled na Dunav, sinoće je nastupio Bruno Krajcar, a danas, u subotu, 6. srpnja, ispred dvorca Odescalchi Iločane i njihove goste zabavljat će popularna dubrovačka grupa Silente.  

„Iznimno smo počašćeni i zahvalni da su turističke zajednice županija podržale razvoj novih atraktivnih sadržaja u Vukovarsko-srijemskoj županiji potporom glazbenih nastupa u sklopu Dunav Art Festivala u Iloku. Sjajna atmosfera festivala privlači sve više posjetitelja iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja i to je još jedna potvrda da rijeke, glazba i turizam spajaju ljude“, ističe Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije. 

Uspjehu Dunav Art Festivala na kojem se od Erduta do Iloka svake godine okupi više od 15 tisuća posjetitelja, pridonose poznata gostoljubivost i bogata eno-gastro ponuda, a tradicionalno posljednjeg dana manifestacije proglašava se pobjednik Međunarodnog ocjenjivanja vina Podunavskih zemalja. Nema ljepše pozornice za proglašenje šampiona od one u Iloku u srcu Srijemskog vinogorja.  DunavArt Festival 2019. je kroz dva vikenda, od 28. lipnja do 7. srpnja, povezivao Vukovar, Erdut, Kopački rit i Ilok, a posjetitelji su mogli uživati u čaroliji ovog kraja i bogatom programu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.