Ove nedjelje proveselite se uz 17. ninsku Šokolijadu, u starom kraljevskom gradu Ninu

šokol fest

Sedamnaesta po redu Šokolijada, velika ninska fešta od šokola, održat će se ovu nedjelju, 21.srpnja. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu i provesele se uz to već tradicionalno sjajno posjećeno natjecanje u pravljenju i prezentaciji šokola popraćeno s puno zabavnih sadržaja. U starom kraljevskom gradu Nin to je festival koji slavi šokol kao autohtonu mesnu deliciju malog povijesnog grada i njegove okolice, a na njemu će ove godine sudjelovati i mnogobrojni izlagači iz šire regije, kontinentalnog dijela Hrvatske i inozemstva.

Osim što će imati priliku degustirati šokol, posjetitelji će moći potražiti razne druge proizvode mnogobrojnih OPG-ova i tradicijskih obrta već od 19 sati. Ni zabavnog programa neće nedostajati jer će večer biti ispunjena romantičnim i nježnim zvucima klapa, nastupima KUD-ova i drugih tradicionalnih izvođača počevši od 20,30 sati, a najavljeni su i gosti iznenađenja. U 21 sat započet će za sudionike natjecanja u pravljenju šokola, kao i za degustatore i goste i  proglašenje najboljeg natjecatelja šokolara 2019..

Posjetite kraljevski Grad Nin, EDEN destinaciju i zabavite se s nama, poručuju svima iz Turističke zajednice grada Nina.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.