Filmski hitovi, jedinstveni vizualni spektakl i interaktivni program u narednom tjednu na Poreč Open Air Festivalu

Filmski hitovi, jedinstveni vizualni spektakl i interaktivni program u narednom tjednu na Poreč Open Air Festivalu

Posjetitelji će u tjednu koji slijedi na Poreč Open Air Festivalu imati prilike uživati u brojnim filmskim uspješnicama, vizualnom spektaklu svjetla i boja kojima će se osvijetliti Gradska vijećnica te zabavno-edukativnom programu Istra Inspirit. Večeras će, baš kao i svakoga četvrtka, mališani na Balu princeza u parku ispred dvorca u Valamar Collection Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola odlutati u zanimljiv svijet Alise u zemlji čudesa gdje će moći upoznati princa i princezu te uživati u još mnogo aktivnosti.

U petak, 19. srpnja od 21:30 kreće jedinstveni vizualni spektakl svjetla i boja 3D Video Mapping kojeg je moguće pratiti s Rive, a koji će dati potpuno novi sjaj pročelju Gradske vijećnice. U nedjelju u 20:30 kod pristaništa broda na otoku Sveti Nikola ispod Valamar Isabella Hotela okupit će se svi oni koji traže odgovore na pitanja tko su nestašni patuljci zvani Macmalići, Veli Jože i div Dragonja, kako su morske sirene doplivale do otoka Sveti Nikola te koga su to gusari opljačkali. Sve to i još puno toga otkriva interaktivni program Istra Inspirit.

Ponedjeljkom, sada već tradicionalno na Rivi uz Circus in the City posjetitelje očekuje pravi cirkus, žongleri, hodači na štulama i plesači na svili, a u prekrasnom ambijentu Ville Polesini i na livadi kod Lungomare projekcije filmskih hitova u sklopu programa Open Air Cinema. U narednim danima na rasporedu su naslovi poput Luis i društvo iz svemira (19.7.), Kuća sreće (20.7.), Alita: Anđeo borbe (21.7.), Leave no Trace (22.7.), Ralph ruši internet: Krš i lom 2 (23.7.), Povratak Mary Poppins (24.7.), Wonder Woman (25.7.), Štrumpfovi: Skriveno selo (26.7.), Kingsman: Tajna služba (27.7) te Miljenica (28.7.). Raspored ostalih projekcija dostupan je na službenoj internet stranici festivala. 

Poreč Open Air Festival traje do 14. rujna, a program i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama festivala Facebooku i Instagramu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.