Besplatan smještaj za polaznike BAFF Kampusa

Besplatan smještaj za polaznike BAFF Kampusa

Betina Film Festival, koji se održava od 4. do 8. rujna u prekrasnoj Betini na otoku Murteru, osigurao je besplatan smještaj u kampu za prvih deset prijavljenih polaznika radioničkog programa BAFF Kampus.

Podsjetimo, BAFF Kampus radionički je program Betina Film Festivala kroz koji ćeš sudjelovati na praktičnim radionicama i predavanjima vezanim uz teme iz svijeta filma. Osim što ćemo aktivirati tvoju kreativnost, istražiti način na koji gledaš film, upoznat ćemo te i s brojnim profesionalcima iz filmskog svijeta, ali i drugim filmašima i filmašicama.

Tko zna, možda baš u Betini, poput Renata Baretića dobiješ ideju za svoj sljedeći film ili pak upoznaš ljubav svog života. Nikad se ne zna stoga nemoj propustiti ovu sjajnu priliku da spojiš ugodno s korisnim te osvježen i pun ideja kreneš u novu školsku akademsku ili pak poslovnu godinu.

Prijaviti se možeš na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (obavezna naznaka „BAFF KAMPUS“) s kratkim motivacijskim pismom ili putem prijavnice https://www.betinafilmfestival.com/prijavnica-za-baff-kampus , a sve ostale informacije o festivalu potraži na našoj službenoj stranici (https://www.betinafilmfestival.com/).

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.