Nin vas poziva na peti "Festival pijeska – čarolija koja nastaje i nestaje"

festival pijeska

Želite li začiniti svoj odmor doživljajem za pamćenje, zašto ne biste i vi 18. kolovoza, posjetili Nin i najljepši ljetni festival - peti po redu festival pijeska, koji je totalno interaktivan i u kojemu može sudjelovati cijela obitelj? Ako niste znali, osim po poznatoj kulturno-povijesnoj baštini, grad Nin bogat je i po prirodnim bogatstvima, a posebnom se ljepotom ističu duge, prirodne pješčane plaže.

Turistička zajednica Grada Nina vas i ove godine poziva na svoj čuveni Festival pijeska gdje možete i vi graditi kule i skulpture od pijeskam, a sve pod stručnim vodstvom umjetnika i kipara. I dvije svjetski poznate Kraljičina plaža i plaža Ždrijac, inače savršena mjesta za obitelji s malom djecom, mjesta su neobičnih susreta kupača i "graditelja". Oni će svojim umijećem 18. kolovoza u ranojutarnjim satima od 7 pa do ocjenjivanja u 11 sati, stvoriti nove pješčane građevine kao rezultat njihove kreativnosti i mašte.

Posjetitelji će se moći opustiti i zaigrati stvarajući vlastitu umjetnost u obliku ninskih spomenika ili nekog oblika koji se skriva u njihovom umu. Najljepše skulpture bit će nagrađene, a organizatori će se pobrinuti za dobru zabavu i opuštanje na plažama kraljevskoga grada Nina.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.