Slavlje u Šibeniku: 4 Tenora i klapa Contra pobjednici šibenske šansone 2019.

Slavlje u Šibeniku: 4 Tenora i klapa Contra pobjednici šibenske šansone 2019.

Miljenici publike, 4 Tenora su na Večerima dalmatinske šansone ponovo osvojili prvu nagradu publike s pjesmom "Brod bez imena", dok je klapa Contra oduševila žiri koji ih je nagradio prvom nagradom i nagradom za najbolji tekst.

Večeri dalmatinske šansone su se održale 22. put u Šibeniku. Noć su ispunile brojne šansone koje je otpjevalo 23 izvođača u direktnom televizijskom prijenosu. Scardonini izvođači su imali poseban razlog za slavlje, okrunili su se prvom nagradom žirija i publike.

4 Tenora su nedvojbeno miljenici šibenske publike koja ih je ponovonagradila prvom nagradom, baš kao i 2017. kada su izveli pjesmu "Sve je tvoje". Ove godine su se predstavili pjesmom "Brod bez imena" istog autorskog dvojca, Matka Šimca i Eduarda Botrića.

Tenori su za pobjedničku pjesmu snimili i zanimljiv spot na Velebitu gdje su se borili s močnom burom koja je dala poseban pečat samom spotu.

Sinoć je poseban razlog za slavlje imala i klapa Contra koju je žiri nagradio prvim mjestom i nagradom za najbolji tekst koja je pripala autorici Olgi Palinkaš.

Contru čine iskusni klapaši koji su svoje iskustvo stjecali u klapama Cambi, Kampanel i Iskon, a vrsni Eduard Šegota je posebno svojim vokalom oduševio publiku izvevši pjesmu "Serenada Kalelargi" autora Duška Tambače.

Branimir Bubica i klapa Sebenico su nagrađeni trećom nagradom publike te su održali mini koncert za vrijeme brojanja glasova.

4 Tenora za kraj ljeta pripremaju pravu glazbenu poslasticu na zagrebačkojŠalati 14.09. s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije. Nakon uspješnih koncerata u Ciboni i na platou Gradec s kojeg se pružao predivan pogled na zagrebačku katedralu, Tenori su odlučili ponovo osvojiti publiku svojim izvedbama s time da će ovaj koncert biti osvježen gostima koje krase raskošni vokali, a to su Radojka Šverko i Goran Karan. Ulaznice su u prodaji preko ScardoneTicketshopa i Eventima.

 Foto: ŠibenikIN

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.