Vruća subota u užarenoj atmosferi Špancirfesta, pridružite se i vi

špancirfest

Petak, prvi dan posljednjeg vikenda Špancirfesta i posljednjeg vikenda ljeta bio je vruć, sunčan i veseo. S obzirom da nam ljeto, prema prognozama zaista završava u nedjelju, ne propustite se od njega oprostiti na najvećem, najraznovrsnijem i najpopularnijem hrvatskom festivalu.

O tome kako je bilo u petak, od prepunih i događanjima bogatih varaždinskih ulica do tisuća raspjevanih grla na Tonyu Cetinskom, prepunog i rasplesanog Korza na Detouru i urnebesnog partija na Kandžiji, najbolje govori naša galerija ---> http://bit.ly/2ZFbAYd. Veliki koncert Tonya Cetinskog učvrstio je i neke ljubavi, a u petak je odigrana i posljednja kazališna predstava na Špancirfestu, "Samo preko njega mrtvoga" Lude kuće čime je završen još jedan uspješni, iznimno gledani i urnebesno smiješni niz hit komedija na Vili Bedeković.
U subotu će biti jako zabavno od ranog jutra. Svi programi kreću energizirani i napunjeni adrenalinom zbog velikog finala Špancirfesta. U Gajevu ulicu, kod Vijećnice oko 11 sati stiže tehnološka atrakcija - humanoidni robot CRUZR koji pjeva, pleše, možda slaže i koktele. U Park kreative, nakon cjelodnevnog druženja stiže i odlična predstava za djecu "A tko si ti?" u 19 sati. Ulicama će svirati ili nas zabavljati graciozne Annes Folles, nevjerojatno El Loren the human drum machine, Riciclato Circo Musicale, zanimljivo ljudsko slikarsko platno u vidu Johnman Living Doll Performer i vatreni show Las Calaveras. Vindija navečer ima tradicionalni Milk night, a sve to će s padom noći zamijeniti užarena, zabave željna večernja atmosfera. 

Na Korzu će u 20h nastupiti Antun Stašić & Maestro Orcherstra, nakon čega će svi ljubitelji plesa moći iskušati svoje salsa pokrete kao dio Salsa Vibes. Na PAN pozornici kod Starog grada u 22 sata svira veliki, Tzar, Rambo Amadeus što će stvoriti ludnicu, koja će se potom nastaviti nekoliko koraka dalje s ABOP na pozornici KVART. 

Vila Bedeković ima poseban, ekskluzivni program, a završni vikend započinje naš slavni tenor Tomislav Mužek u pratnji svog vrhunskog Tria s koncertom "Sve samo ne opera" i 20.30. Tomislav je za Špancirfest pripremio iznimnu setlistu prema vlastitom glazbenom ukusu, a veliki hitovi u izvedbi njegova glasa obećavaju spektakl. Ulaznice se, po cijeni od 80,00 kuna mogu kupiti ovdje ---> https://spancirfest.com/kupi-ulaznicu/sve-samo-ne-opera-tomislav-muzek/
Cjelokupni program druge festivalske subote pronađite ovdje ---> https://spancirfest.com/program/2019-dan-09/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.