Provedite Dan zaljubljenih uz Massima u Centru Zamet

Provedite Dan zaljubljenih uz Massima u Centru Zamet

„U tvom poljupcu je za mene spas“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“, „Mogu čuti srcem“, „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo. Glas koji poput Kupidove strijele spaja parove, još će jednom Valentinovo učiniti posebnim danom.

Iako njegova slavna pjesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan.  Ali, nekada ju treba i posebno obilježiti.  To ćemo i učiniti 14. veljače u Centru Zamet u Rijeci gdje će jedan od najljepših muških glasova u Hrvatskoj predvoditi najveću proslavu ljubavi. Nebrojeni ljubavni hitovi nizat će se pred riječkom publikom kojoj se Massimo iznimno veseli.

„ Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Centru Zamet. Učinit ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom" – najavljuje Massimo.

Kako bi vam uljepšali predblagdansko vrijeme u ponudu smo stavili poseban - blagdanski paket - u sklopu kojeg možete kupiti dvije ulaznice za tribine za 150 kuna. Idealna je to prilika da nekome poklonite savršen dar i za nadolazeće blagdane i za Valentinovo.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.