The Frajle objavile live album

The Frajle objavile live album

Slogan koji prati The Frajle glasi: "Četiri dame, jedan show", a svi koji su bili na njihovim koncertima znaju što to znači - skoro tri sata nezaboravnog glazbenog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas. Publika nakon svakog koncerta ostaje oduševljena, a glas o iznimnim koncertima širi se po cijeloj regiji. Upravo zbog reakcija publike i upita koji dolaze nakon koncerata, The Frajle su odlučile objaviti svoj prvi live album, koji je upravo ugledao svjetlo dana.

„Publika nas stalno pita zašto na nosaču zvuka ne prenesemo bar djelić atmosfere koja je na našim koncertima. Ovog puta smo to napravile i pripremile live izdanje po prvi put. Naši koncerti jesu naša osobna karta i ta atmosfera je jedinstvena i svaki put je nova i čudesnija iz grada u grad. Publika je drugačija, čak i anegdote koje pričamo, svaki put zazvuče nove. Imamo najbolju publiku na svijetu i ovog puta smo htjele da im poklonimo koncert za ponijeti sa sobom", izjavile su Frajle.

Album "Live" donosi čak 18 pjesama u koncertnoj atmosferi, a uvršteni su hitovi poput "Ljubav na dar", "Meni trebaš ti", "Ich Liebe Dich", "Menjam dane", pjesme koje publika na koncertima zna od riječi do riječi, a u online svijetu su skupile milijunske brojke pregleda. Koncerti The Frajli po regiji su mahom rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Iznova se svakim koncertom potvrđuje da četiri dame koje čine Frajle, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, uspijevaju nešto uistinu posebno – rasprodati koncerte danima ranije, okupiti nasmijane ljude na jednom mjestu i držati publiku na nogama, zainteresiranom i raspjevanom skoro tri sata! Sljedeća prilika za vidjeti The Frajle uživo u Hrvatskoj je 23. kolovoza kada nastupaju u Puli na Kaštelu.

Album "Live" je u prodaji po cijeni od 79 kn u svim music shopovima Croatia Recordsa (Zagreb, Split, Rijeka), a uskoro će krenuti prodaja albuma i na benzinskim postajama INA-e. Kupnjom ovog albuma s istaknutim stickerom vaših 15 kuna donira se za rad udruge "Sve za nju". Album nabavite i na sljedećim linkovima:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.