Keops unplugged u Lisinskom 22.1. – gosti: Ervin Baučić - Juraj Jurlina - Veselin Krstovski

Keops unplugged u Lisinskom 22.1. – gosti: Ervin Baučić - Juraj Jurlina - Veselin Krstovski

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Keops će se u četvrtak, 22. studenog publici predstaviti u unplugged verziji, a ujedno će predstaviti i svoj novi zvuk već dobro poznatih pjesama među kojima su 'Od kada je otišla', 'Rat', 'Vjerujem u nas' ili 'Keops'...

Keopsu će se pridružiti i gosti pa će cjelokupan koncert svojim izvedbama upotpuniti operni pjevač i član ansambla Komedija, Ervin Baučić, pjevač, gitarist i kantautor Juraj Jurlina te talentirani glumac i pjevač Veselin Krstovski. Zajedno će pripremiti pravu poslasticu svim ljubiteljima žestoke svirke u novom, drugačijem ruhu.

 „Veseli me što napokon mogu s Keopsom nastupiti u ovoj prestižnoj dvorani. Nakon dugo vremena skupili smo ekipu s kojom radimo na trećem albumu, što me posebno veseli. Ovaj koncert smo odlučili podijeliti s nekim ljudina s kojima smo surađivali u prošlosti. Prije svega tu je Veselin Krstovski s kojim smo radili posljednji singl 'Keops',  a skojim ćemo surađivati i u budućnosti. Nadalje, naš dragi frend Juraj Jurlina koji nam je uskočio u priču dok smo ostali bez vokala, ali životni putevi su se razdvojili jer je ovo događaj koj bez njega ne može proći. Od gostiju će nam se još pridružiti Ervin Baučić s kojim sam ove godine zasvirao, a pozvati takvog vokala na gostovanje bio bi grijeh..Uz sve vokalne goste bit će tu i gudački kvartet s kojima uskoro kreću i probe koje jedva čekamo! (Bruno Mičetić, Keops)

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.