Bajaga: ekskluzivna intimna mini svirka za prvih 300 kupaca ulaznica za Arenu

Bajaga: ekskluzivna intimna mini svirka za prvih 300 kupaca ulaznica za Arenu

Mjesec dana nas dijeli od velikog spektakla Bajage i Instruktora 2.3. u zagrebačkoj Areni, a prije toga će se, u srijedu 6.2. u Vintage Industrialu, održati intimna svirka isključivo za prvih tristo kupaca koji su si tako osigurali mjesto na ovom ekskluzivnom druženju. Biti sa svojim glazbenim idolom u jednoj sasvim drugačijoj atmosferi, jedinstvena je prilika za svakog obožavatelja, što Bajaga iz iskustva jako dobro zna i u čemu uvijek rado sudjeluje. Ovom će prilikom, samo za tristo najbržih kupaca i fanova, Bajaga akustično izvesti nekoliko hitova i novih pjesama i odabranoj publici zasigurno priuštiti pravu glazbenu poslasticu! 

Vintage Industrial će svoja vrata u srijedu 6.2. otvoriti u 20 sati, a svirka počinje u 21:30. Svaka od prvih 300 kupljenih ulaznica, u donjem desnom uglu ima naznačeno da vrijedi i za ekskluzivni promo nastup, a ulaz bez nje neće biti moguć.

A svima onima koji još razmišljaju o odlasku na veliki zagrebački spektakl, Bajaga je poručio: "Prvi solistički koncert Bajage i Instruktora u zagrebačkoj Areni i promocija albuma 'U sali lom'. Naravno, i puno starih hitova i jedno dva i po' sata dobre svirke. Dođite da se družimo!" 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.