„Vrijeme“ Parnog valjka tjednima najprodavaniji album u Hrvatskoj

„Vrijeme“ Parnog valjka tjednima najprodavaniji album u Hrvatskoj

Bilo je sigurno da će novim studijskim albumom "Vrijeme" Parni valjak izazvati veliku pozornost publike i kritike. Najbolji regionalni pop-rock bend ovih dana može se pohvaliti kako već tjednima obitavaju na prvom mjestu nacionalne HR Top 40 liste prodaje albuma koju vodi Hrvatska diskografska udruga. Iza njih je više od 40 godina glazbene karijere, a kraj 2018. godine obilježio je upravo novi album s 13 pjesama koje potpisuje Husein Hasanefendić Hus, a osim njega produkcijom se pozabavio Marijan Brkić Brk. Neke od pjesama već smo imali prilike čuti, a neke su premijerno predstavljene upravo izlaskom albuma. Hitovi kao što su "Vrijeme", "Prolazi sve, zar ne", "Opet se smijem" i "Otkud ti pravo" osvajali su radijske postaje i završavali na prvim mjestima nacionalnih i regionalnih top lista.

Početak godine, osim sjajne vijesti da već tjednima imaju najprodavaniji album u Hrvatskoj, obilježilo je i priznanje prvog izdanja "Music Awards Ceremony" za najbolju rock pjesmu ("Vrijeme") prema izboru radijskih postaja. 
Ispred njih je i nova koncertna sezona, a već u ožujku putuju u Kanadu na mini turneju. 1. ožujka nastupaju u Calgaryju, 3.3. su u Vancouveru, tri dana kasnije u Windsoru, a 8. ožujka u Torontu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.