4 TENORA: Veličanstveni koncert na zagrebačkoj Šalati

4 TENORA: Veličanstveni koncert na zagrebačkoj Šalati

4 Tenora nam donose pravu glazbenu poslasticu na spektaklu pod zvjezdanim nebom na zagrebačkoj Šalati 14.09.2019. Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske i ljetne turneje koja je u tijeku, 4 Tenora pripremaju nam još jedan veliki glazbeni spektakl u Zagrebu, ovog puta na Šalati.

Svaki njihov novi koncert u Zagrebu željno se isčekuje jer su svojom kvalitetom, odličnim nastupom i pozitivnom energijom brzo osvojili publiku. Tenori su u nepune tri godine od prvog nastupa u Lisinskom samo uz klavir do koncerta u KD Dražen Petrović uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinićapostali miljenici publike i svaki put publici pružali drugačiji glazbeni doživljaj.

4 Tenora nastupiti će na Šalati uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Dinka Appelta za veličanstveni doživljaj pod zvjezdanim nebom Šalate, orkestar će popuniti zvuk i pridonjeti orkestralnom doživljaju glazbe. Pripremljeno je uz standarni repertoar Tenora nekoliko novih glazbenih iznenađenja koji će uz orkestar biti pravi užitak.

Gosti će dati još jednu novu dimenziju koncertu, a to su fenomenalni Goran Karan i jedinstvena Radojka Šverko koja je pjevala "Con Te Partiro" s Tenorima s kojom su oduševili Lisinski. Vjerujemo kako će ljetna večer uz njihove glasove izgledatisenzacionalno kada se na jednom koncertu okupi glazbena vokalna elita.

Šalata je izabarana jer je jedinstveni koncertni prostor u centru  gradakoji publika voli i idealan je za koncertne spektakle, a ima i sjajnu glazbenu prošlost mjesta na kojem su se odvijali veliki koncerti koji su postali dio glazbene prošlosti Zagreba.

Koncerti "Opera pod zvjezdama" na Šalati bili su odlično prihvaćeni, a sigurni smo da će "4 Tenora i revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod zvjezdanim nebom Šalate" biti koncert koji će se dugo pamtiti!

Dobra referenca na koncerte u Šalati je uspješan koncert koji su nedavno održale dalmatinske klape pod organizacijom Scardone i RTL Musica. 5.000 ljudi je pjevalo u glas sve najpoznatije hitove Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Šufit, Cambi i klape Maslina.

Produkciju koncerta radi stalni tim Scardone i Digiloga koji su se specijalizirali za produkciju zahtjevnijih koncerata tako da se publici omogući potpuno uživanje u koncertu. Na Šalati će biti postavljena velika krovna konstrukcija, scenografija, a pozornica  će bit u tri nivoa za revijski orkestar.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.