#ostanidoma: Umjetnička udruga gllugl.hr virtualno - poslušajte radio dramu za djecu "Sjednica miševa"

glugl

Umjetnička organizacija Gllugl na svojoj je internetskoj stranici gllugl.hr otvorila Virtualnu scenu radio dramom za djecu Jean de Lafontainea Sjednica miševa. U ovoj radio drami igraju Sara Ipša, Hana Hegedušić, Nikša Eldan i Filip Eldan, skladatelj, snimatelj i montažer zvuka je Petar Eldan, a dramaturgiju i režiju potpisuje Filip Eldan.

Glluglovu Virtuanu scenu publika može pratiti besplatno, a oni koji su u mogućnosti i to žele, mogu svojom uplatom donacije na HR5723600001102512596 (opis plaćanja: donacija) pomoći u daljnjem radu ovoj neovisnoj umjetničkoj organizaciji u kojoj djeluje čak pet slobodnih umjetnika čija egzistencija ovisi isključivo o njihovim nastupima pred publikom. Na ovoj sceni Gllugl će uskoro promovirati novi singl svog glazbenog sastava Kajtebriga.

Posebnost ovog singla je u tome što članovi sastava Hana Hegedušić, Gordan Perši, Petar Eldan, Aleksandar Vešić, i Stanislav Muškinja snimaju svoje dionice svaki iz svog doma poštujući na taj način pravila o sprečavanju širenja koronavirusa.

 IBAN: HR5723600001102512596

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.