Kazalište u Muzeju - Mala scena i Muzej grada Zagreba započinju novu suradnju

Kazalište u Muzeju - Mala scena i Muzej grada Zagreba započinju novu suradnju

Od subote, 13. lipnja u 10 sati izvedbom predstave Ivica Šimić-Roberto Frabetti: Priča o oblaku, kazalište Mala scena i Muzej grada Zagreba započinju novu suradnju pod imenom Kazalište u muzeju.

Naime, tijekom lipnja i srpnja 2020. u prostoru Muzeja grada Zagreba Mala scena će odigrat četiri svoja naslova za djecu. Nakon Priče o oblaku ove subote, 27. lipnja Danijel Radečić  igrat će Priču o svjetlu (1,5+), 11. srpnja Ivica Šimić izvest će svoju kultnu predstavu Pale sam na svijetu (3+), a posljednja u ciklusu bit će  Kraljevna na zrnu graška 25. srpnja u izvedbi Buge Marije Šimić i Ivana Colarića.

Suradnja Muzeja grada Zagreba i Male scene nastavit će se i nakon ljeta i to novom predstavom za djecu koja će se temeljiti na legendama i bajkama s područja Zagreba, a održavat će se u prostorima Muzeja.

Muzej grada Zagreba suvremeno je organizirana baštinska ustanova, mjesto sakupljenog znanja i javni medij, te i nakon više od 110 godina vitalan, osjetljiv i brižan, kako za prošlost tako i za sadašnjost  Zagreba. Osim prezentacije stalnog postava, Muzej nudi brojne druge sadržaje – izložbene, glazbeno – scenske i druge, koji su poveznica s njegovim poslanjem, a koji su ujedno kulturno – turistički proizvod vezan uz identitet grada. Zadovoljstvo nam je ugostiti Malu scenu i našim posjetiteljima ponuditi i sjajan dječji kazališni program.

Djeca, a poglavito osnovnoškolci, među najbrojnijim su posjetiteljima Muzeja grada Zagreba, te nam je iznimno drago da im - uz razgled stalnog postava, brojne kreativne i edukativne radionice i povremene izložbe - u suradnji s kazalištem Mala scena možemo ponuditi i uživanje u sjajnim predstavama.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.