HNK u Zagrebu daruje zdravstvene djelatnike

HNK u Zagrebu daruje zdravstvene djelatnike

HNK u Zagrebu daruje zdravstvenim djelatnicima besplatnu ulaznicu za predstavu Tri sestre, slavni Čehovljev komad u režiji Bobe Jelčića, izvedba 12.travnja 2021. u 19.30  sati.

Dovoljno je doći na blagajnu kazališta u radno vrijeme blagajne i prezentacijom odgovarajuće isprave podići svoju ulaznicu.

Nina Violić, Jadranka Đokić, Iva Jerković, Daria Lorenci Flatz, te Siniša Popović garancija su izuzetno zabavne večeri u ugodnom ambijentu prve nacionalne kazališne kuće.

„Kao središnja nacionalna kazališna kuća Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ima ne samo umjetničku, već i društvenu funkciju, napose u ovom traumatično vrijeme kada smo suočeni s pandemijom i posljedicama potresa. Stoga pozivamo zdravstvene djelatnike, koji svojom predanošću u borbi protiv COVID-a održavaju zdravlje nacije, da budu naši gledatelji te uživaju u suvremenom čitanju klasika.  Na taj način bismo im se željeli odužiti za nesebičan trud koji ulažu u svakodnevnim naporima da posljedice ove zdravstvene krize učine što manjima“,  kaže Dubravka Vrgoč, intendantica HNK u Zagrebu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.