Zagrebački HNK: Počeo je upis pretplate za sezonu 2021./22.

Zagrebački HNK: Počeo je upis pretplate za sezonu 2021./22.

Upis pretplate počeo je 1. srpnja na mrežnoj stranici kazališta www.hnk.hr.

Od 1. rujna počinje upis pretplate na blagajni HNK u Zagrebu.

ZAŠTO ODABRATI PRETPLATU HRVATSKOGA NARODNOG KAZALIŠTA U ZAGREBU

  • Osigurajte svoje mjesto u gledalištu i gledajte najbolje dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama.
  • Na vašu kućnu adresu šaljemo mjesečni raspored predstava kako biste na vrijeme saznali kada je na rasporedu predstava iz vaše pretplate, ali i ostale predstave iz repertoara kazališta.
  • Na blagajni kazališta omogućujemo obročno plaćanje: Diners i Visa Premium 3 rate, ostale kartice 2 rate.
  • Najavljeni program trudit ćemo se održati, no, kako i dalje živimo u razdoblju pandemije, moguće su promjene iz opravdanih razloga, ali ćete o njima biti pravodobno obavještavani.

KAKO KUPITI PRETPLATU HRVATSKOGA NARODNOG KAZALIŠTA U ZAGREBU

  • Svi pretplatnici biti će kontaktirani tijekom srpnja kako bi mogli potvrditi njihova pretplatnička mjesta iz sezone 2020./2021. koja će za novu sezonu biti usklađena sa epidemiološkim mjerama. Sve rezervacije se čuvaju do 10. rujna, a moguće ih je uplatiti na blagajni kazališta od 1.rujna 2021.
  • Mrežna stranica kazališta www.hnk.hr. Upis pretplate na mrežnoj stranici kazališta www.hnk.hr vrši se od 1.srpnja. Pretplata na mrežnoj stranici kazališta se kupuje isključivo karticama bez mogućnosti plaćanja na rate.
  • Upis pretplate vrši se na blagajni HNK u Zagrebu od 1.rujna. Ako se pretplata kupuje gotovinom, mora biti plaćena odjedanput, dok plaćanje karticama omogućuje obročnu kupovinu (Diners i Visa Premium 3 rate, ostale kartice 2 rate).

RADNO VRIJEME BLAGAJNE ZA UPIS PRETPLATE

Radnim danom od 10 do 13 sati od 16 do 19 sati

Subotom od 10 do 13 sati

Pretplatničke kartice. Pretplatničke kartice preuzimaju se na blagajni kazališta od 1 rujna.

Ljubazno molimo sve pretplatnike da provjere svoje podatke odmah pri preuzimanju pretplatničkih kartica. Naknadne reklamacije nećemo biti u mogućnosti uvažavati.

Umanjenje iznosa pretplate. Za neodržane predstave u sezoni 2020./ 2021.  HNK u Zagrebu omogućuje pretplatnicima umanjenje cijene njihove nove pretplate. Iznos popusta izračunat je na temelju neodržanih predstava, te će biti dostavljen na adrese pretplatnika. Informaciju je moguće dobiti i na dolje navedenim kontakt podacima.

Popust se ostvaruje prigodom upisa pretplate od 1. srpnja putem mrežne stranice kazališta www.hnk.hr uz prethodno dobiven promo kod ili na blagajni HNK u Zagrebu od 1. rujna. Uz predočenje pretplatničke kartice sezone 2020./2021. Pretplatnicima sezone 2020./2021. biti će na kućnu adresu poslan kod za umanjenje iznosa pretplate za sezonu 2021/2022. kojim možete umanjiti iznos pretplate za sezonu 2021./2022. ukoliko je kupujete na mrežnim stranicama kazališta nakon 10.rujna. Ukoliko izgubite kod za umanjenje pretplate, moguće je isti zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko ne želite umanjenje iznosa pretplate sezone 2021/2022. ili ne kupujete novu pretplatu, možete podnijeti zahtjev za povrat novca za neodržane predstave u sezoni 2020/2021.

Zahtjev za povrat novca može se predati isključivo pismenim putem na našu adresu – HNK Marketing, Trg Republike Hrvatske 15, 10000 Zagreb ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Dodatne informacije o pretplati možete dobiti na telefone: 01 4888 412 / 414 / 419 ili na email adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Pratite nas i na www.hnk.hr

EPIDEMIOLOŠKE MJERE I KAZALIŠTE:

 

  • Vaša sigurnost nam je bitna.
  • Pretplatnička mjesta će se prodavati isključivo sa dva mjesta razmaka.
  • Prvu narednu sezonu nakon završetka pandemije kada bude moguće potpuno punjenje gledališta, postojećim pretplatnicima sezone 2020/2021. biti će ponuđena upisana mjesta prije puštanja pretplate u prodaju.
  • I nadalje ćemo pratiti preporuke nadležnih institucija i sukladno njima određivati daljnje mjere i aktivnosti.

Pogodnosti za naše pretplatnike

 Svi pretplatnici sa svojom pretplatničkom karticom ostvaruju popust od 10 posto pri kupnji knjiga u Knjižari Fraktura na sva izdanja nakladničke kuće Fraktura. Popust vrijedi cijelu sezonu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.