Kazališni studio mladih HNK Varaždin: od 20. do 24. rujna upisi u novu sezonu

Kazališni studio mladih HNK Varaždin: od 20. do 24. rujna upisi u novu sezonu

Upisi u Kazališni studio mladih Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, za školsku godinu 2021/2022 održavaju se od ponedjeljka 20. do petka 24. rujna 2021. u prostorijama Kazališta u Cesarčevoj 1 (službeni ulaz kod fontane) od 11:00 do 17:00

U Kazališni studio mladih upisati se mogu djeca i mladež od 1. razreda osnovne škole nadalje. Na upisu nema audicije već se polaznici upisuju do popunjavanja nastavne skupine njihove dobi. U slučaju slobodnih mjesta, upis će biti moguć i nakon 24. rujna.
Nastava Kazališnog studija mladih u novoj sezoni, školskoj godini 2021/2022. započet će u ponedjeljak 27. rujna 2021. i trajati do kraja školske godine u lipnju 2022. Neke završne produkcije mogu se održati i nakon zadnjeg tjedna školske nastave.
Nastava se odvija u dvosatnim terminima (120 min.) jedanput tjedno radnim danom u popodnevnim ili večernjim satima, te subotom prijepodne ili u poslijepodnevnom terminu.

Više o Kazališnom studiju mladih

Rad Kazališnog studija mladih u uvjetima epidemije koronavirusa

Kazališni studio mladih organizira svoju djelatnost u skladu s preporukama HZJZ za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja proba i sličnih aktivnosti u kulturnim ustanovama te u skladu s aktualnim preporukama HZJZ o provedbi odgojno-obrazovnog rada sa skupinama djece i mladih. U radu Studija primjenjuju se propisane zaštitne mjere poput kontrole tjelesne temperature i dezinfekcije obuće i ruku polaznika pri dolasku u Studio, kao i prozračivanje prostora te dezinfekcija namještaja i predmeta nakon završetka rada.
Metode rada na dramskom satu usklađene su sa zaštitnim mjerama propisanima za ovu vrstu aktivnosti.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.