Predstava „Sve u 3“ u organizaciji Varaždinske županije oduševila mnogobrojne žene

dan žena

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8.ožujka, Koordinacija za ljudska prava i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije organizirali su u varaždinskom HNK, kazališnu predstavu „Sve u 3“ u izvedbi Kerekesh teatra. Ulaznice za predstavu podijeljene su umirovljenicama, radnicama, ženama slabijeg imovinskog stanja te  ženama koje rade u teškim uvjetima rada.

U predstavi su uživale i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i civilno društvo Lovorka Horvat tepredsjednica Koordinacije za ljudska prava Nadica Dreven BudinskiPrije početka same predstave, a čestitke svim ženama uputio je zamjenik župana Tomislav Paljak.

Ova predstava je mala pozornost kojom Županija čestita svim ženama. taj veliki praznik. Organizacija predstave u povodu Međunarodnog dana žena tradicija je Varaždinske županije i jako je dobro prihvaćena jer smijeha i veselja nikada nema dovoljno. Želim vam da u takvom raspoloženju  ostanete i na dalje i od srca vam čestitam vaš dan – rekao je zamjenik župana Paljak..

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.