U HNK u Varaždinu, 1. travnja, gostuje Mia Begović sa svojom monodramom "Sve što sam prešutjela"

MIA

U ponedjeljak, 1. travnja u 20 sati na ScenI Zvonimir Rogoz HNK u Varaždinu nastupa Mia Begović sa svojom monodramom "Sve što sam prešutjela". Žena u ranim pedesetima na samoironičan i duhovit način, priča o svojim iskustvima. 
Priča o svojim usponima i padovima i kako ju je samo njen bezuvjetni optimizam i vizija boljeg sutra održala  u trenucima, neizbježnih životnih “neugodnih“ situacija.Pričajući o svom djetinjstvu, odrastanju, kao i “zrelenju“, jer za nju starenje ne postoji ni kao glagol u hrvatskom jeziku, zabavlja nas sa svojim odnosom prema profesiji, odnosom sa kolegama, prijateljstvima (kako ženski, tako i muškim), prema “bivšima“ tako i eventualnim “budućim“.

Profesijom glumica, odgovara na najčešća pitanja koje joj publika, kao i poštovatelji trač rubrika, postavljaju. Od toga kako uspijeva zapamtiti toliko teksta, kako se bori sa viškom kilograma a mora ući u prošlogodišnji kostim, pa pokušava objasniti i to, zašto na ekranu izgleda puuno deblje. Slaveći svoj radni jubilej, prisjeća se anegdota koje su obilježile njezinu bogatu karijeru. Rezervacija ulaznica na blagajni Kazališta radnim danom od 10-12 i od 18-19,30, subotom od 10-12.

Tel 042 200 250; mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.