Pjesnički Impuls - osama iznjedrila nove stihove i otvorila neke nove dimenzije prijateljevanja

Pjesnički Impuls - osama iznjedrila nove stihove i otvorila neke nove dimenzije prijateljevanja

Da je osama iznjedrila nove stihove i otvorila neke nove dimenzije prijateljevanja i suradnje pokazao je mali projekt  Web Impuls kojim je Udruga RITAM MISLI pozvala  pjesnike, neka se stihovima odupru samoći i strahovima. U nešto više od mjesec dana odrađeno je pet Web Impulsa u kojima su se predstavili autori iz raznih zemalja. Na Web Impulsu gostovali su pjesnici iz Bugarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, Makedonije, Srbije, B i H, Slovenije, Crne Gore i Hrvatske.

Stihovi su se govorili na različitim jezicima no energija osmijeha je bila jedinstvena. Želja da budemo zajedno, iako odvojeni,  iskrila je  iz svake riječi. Neki tehnički problemi rješavali bi se uz pošalice i nesebičan trud tehničkog suradnika Ivana Španjića. Moderatori i idejni začetnici i ovog programa udruge Ritam misli, Ljubica Ribić i Milan Novak ponovno su pokazali da se radost množi ako je darujemo iskreno. Svaki od Web Impuls programa mogao se direktno pratiti na YouTube kanalu Web Impuls Ritam misli, tako je sam program moglo pratiti ili će moći odgledati veći broj  ljubitelja poezije.

Uz poeziju svoj doprinos su svakako dali i glazbenici koji su se uključili u sam program i s puno ljubavi darovali svoje vrijeme pjesnicima. Kao organizatori, udruga Ritam misli, otvorila je još jednu mogućnosti i zamijenila vrijeme osame i depresije u vrijeme kreativnog druženja i zajedničkog cilja. Nema prepreka za ostvarenje snova ako su snovi obojeni bojama poetskog neba.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.