Intimna večer s Vatrom na ljetnoj terasi Vintage Industriala | srijeda, 5.rujna od 20 sati

Intimna večer s Vatrom na ljetnoj terasi Vintage Industriala | srijeda, 5.rujna od 20 sati

Ljetna terasa Vintage Industriala u srijedu, 5.rujna bit će protkana zvucima brojnih Vatrinih uspješnica povodom ekskluzivnog zatvorenog koncerta kojeg Vatra poklanja svojim najvjernijim fanovima koji su kupnjom ulaznice za veliku proslavu Vatrinog 20. rođendana 5. travnja 2019. u Domu sportova ujedno osvojili i ulaznicu na zatvorenu svirku te druženje s bendom! Svirka počinje u 20 sati, a na ulazu je samo potrebno pokazati kupljenu ulaznicu za Vatrin koncert u Domu sportova!

„Veliko nam je zadovoljstvo nakon ljetne turneje po trgovima i festivalima održati i jedan intiman koncert na novouređenoj terasi najboljeg kluba u gradu, Vintage Industriala.Prvih 200 kupaca ulaznice za naš koncert u Domu Sportova neće dobiti običan skriveni koncert i baš zato se veselim 5. rujna i druženju s našim fanovima.“ - Ivan Dečak

Uz zagrijavanje za proslavu okruglog rođendana u Domu sportova u intimnoj atmosferi Vintage Industriala s najvjernijim fanovima, Vatra je pripremila još poneka iznenađenja.  Dečki iz Vatre nakon svirke družit će se s fanovima i dijeliti im potpisani poklon iznenađenja! - Vidimo se u Vintage Industrialu u srijedu, 5. rujna! poručuju.

VATRA XX | 5.4. 2019. | Dom sportova Cijena early bird ulaznica do 1.rujna iznosi 60 kuna.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.