Nina Herr nastavlja suradnju s Mikijem Solusom u novom singlu „Nisi tu“

Nina Herr nastavlja suradnju s Mikijem Solusom u novom singlu „Nisi tu“

Nakon debitanskog emotivnog evergreena 'Ja i more' u kojem je Nina Herr ostvarila suradnju s Mikijem Solusom, predstavlja nam svoj drugi singl 'Nisi tu' u kojem suradnju nastavljaju pa tako Solus ponovo potpisuje tekst pjesme, no ovoga puta se Nina predstavlja u potpuno drugačijem, plesnom aranžmanu zaraznih ritmova s country prizvukom koji tjera na ples, dok Ninin snažan i osebujan vokal dodatno podiže i pridonosi interpretaciji pjesme.

„Nisi tu“ se može shvatiti na puno načina. Jedna varijanta je ona očita – nostalgija za nekim minulim vremenima, pričama, odnosima i emocijama koje su nekada bile obojene toplijim bojama nego što su danas. Tekst može čovjek doživjeti kao otvoreno pismo partneru, ali i samome sebi. Svi mi prolazimo faze u odnosu s nama samima. Nekad smo sasvim prisutni i svoji, a nekada se osjećamo kao da – „Nismo sasvim tu“. Svatko će u pjesmi prepoznati onu varijantu priče koja mu je u trenucima slušanja bliža, to je najljepši dio svega“, poručuje Nina Herr.

Glazbu potpisuje Hana Librenjak, aranžman Nina Herr, Marko Balenović, Hana Librenjak i Antonino Šimić, koji ujedno pootpisuje i produkciju singla (Greenwood studio)

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.