Tihomir Kožina TIHY donosi novi zvuk u pjesmi „Dođi bliže“

Tihomir Kožina TIHY donosi novi zvuk u pjesmi „Dođi bliže“

Tihomir Kožina se nakon singla 'Zaplešimo' vratio s novim hitom koji od prve sekunde potiče na gibanje i ples! 'Dođi bliže' brza je ljubavna, romantična pjesma kojom nam Tihomir predstavlja novi smjer u svom stvaranju, a uz to i novo umjetničko ime - TIHY.

Pod utjecajem modernijeg popa do izražaja dolazi njegov nevjerojatan vokal i odlične interpretacije, a glazbom, koju potpisuje zajedno s tekstom, veselo priča o ljubavi.

Novi singl prati i spot u kojem je okupljena vrhunska plesna ekipa, Mateo Cvenić, sudionik ovogodišnjeg finala Plesa sa zvijezdama, višestruki državni prvak i polufinalist europskog plesnog kupa i Martina Ivanković, diplomirani plesni pedagog, sudionica u projektima Tvoje lice zvuči poznato, Super talent i Voice i plesačica u raznim mjuziklima. Režiju potpisuje Dario Lepoglavec, a kao idealna lokacija za ovu plesnu priču poslužio je atraktivni zagrebački Museum Katran. U spotu su sudjelovale i plesačice Dora i Mirna, vrsni harmonikaš i producent pjesme Davor Totović te Hrvoje Herček koji je odsvirao ukulele i trubu.

„Želja za promjenom i predstavljanjem široj publici potaknuli su me da malo drugačije pristupim pisanju glazbe. U 'Dođi bliže' sam tako ubacio elemente reggaetona i nadam se da će svakoga potaknuti na ples, izmamiti osmijeh na lice i ispuniti pozitivnom. Prvi put sam se čak odvažio pjevati i na španjolskom, haha!“ – kaže Tihy.   

Foto: Stjepan Dolenec

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.