Novi singl i spot Geby: Ljubav

Novi singl i spot Geby: Ljubav


Nakon odličnih singlova "Zaboravi na sve" i "Povedi nas u smijeh"  zagrebačka pjevačica Geby (Martina Geber) predstavlja novi singl i videospot "Ljubav"! Riječ je o post-ljetnoj pjesmi, koja budi sjećanja na dugo toplo ljeto, ljetne ljubavi te romanse koje se često događaju na moru. Autor glazbe i teksta je Goran Šeler, mastering je napravio Marko Gaćina, a za glazbenu produkciju i aranžman je zaslužan sve poznatiji mladi producent Leo Anđelković, koji je pjesmi darovao zvuk i atmosferu koja je drugačija u odnosu na dosadašnje singlove Geby.

Uz već standardne suradnike, Geby su se na snimanju pjesme "Ljubav" pridružili legendarni Hrvoje Rupčić (Cubismo) na perkusijama te mladi, ali renomirani beogradski glazbenik i klavijaturist Nikola Nemešević - Nemeš, koji savršeno prate vokal, stvarajući idealnu fuziju emocija između glazbe i teksta.

"Ovo je pjesma za sve nas ljetne tipove, koji bi voljeli odspavati zimski san do sljedećih toplih, ljetnih dana i prvih zraka sunca. Vjerujem da nas ima! Nadam se da će nas do idućeg ljeta grijati sjećanja na topli vjetar s juga i ljetne avanture". - kaže Geby.

Za singl "Ljubav" snimljen je i vizualno iznimno atraktivan videospot, režiju i produkciju potpisuje Mr. Badi, a make up Nina Pejnović. Spot možete pogledati OVDJE.  

Geby je široj javnosti poznata po duetu "Malena", koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju. Kao glavni i prateći vokal surađivala je s brojnim glazbenim sastavima; Jinx, Psihomodo Pop, Flyer, Markiz, Brain Holidays, Radio Aktiv... Singlovima "Zaboravi na sve", "Povedi nas u smijeh" i "Ljubav" najavljuje samostalan debitantski album, koji će biti objavljen iduće godine.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.